Kom naar Sightline op Stand #32 . . .

Op woensdag 20 en donderdag 21 september staat Sightline Systems op de Big Data Expo 2017 in de Jaarbeurs van Utrecht. Daar zullen we haarfijn uitleggen en demonstreren wat Sightline beter doet dan een traditioneel BI-platform. Bezoekers aan onze stand maken kennis met de kracht van Sightline; We tonen aan dat monitoring plaats vindt op basis van real time big data en we laten zien hoe profielen en trends gemaakt kunnen worden. Ook komt het gebruik van de correlatie engine aan bod, waarmee we oorzaak en gevolg kunnen aantonen tussen technische data en de processen.

. . . dan wij maken “Big Time” voor u vrij . . .

Tijdens de beurs nemen we graag ruim de tijd voor onze bezoekers. Daarom hebben we een gezellige wijnbar ingericht en schenken daar topwijnen. Zo kunnen we onder het genot van een glas goede wijn beter kennis maken en goed luisteren naar wat er bij u in de organisatie zich afspeelt.

. . . en ontvangt u een “Gratis Voucher”!

Als u een bezoek brengt aan onze Sightline stand tijdens de Big Data Expo 2017, dan ontvangt u een GRATIS VOUCHER voor een Profiling & Trending report op eigen data! U kunt zich voor gratis toegang aanmelden via de site Big Data Expo 2017